• 20. Jubileumi Budapest Fashion Week
    Írta : Jánosi Lászlóné
    Köszönjük szépen, hogy a Budapest Fashion Week idén tavasszal is lehetőséget biztosított a tervezőknek, hogy új kollekciójukat bemutathassák ezen a rendkívül színvonalas divatrendezvényen !
     
    A rendezvény alapítója és főszervezője Mayer Balázs, Kenguru. Kiváló helyszíneket, remek csapatot, szuper közönséget kapunk minden évben tőle. Az elmúlt 5 évben a Budapest Fashion Week kiemelt média partnere a Magyar Televízió volt, három alkalommal volt jelen a nemzetközi Fashion TV, a divatbemutatókról felvett anyagokat pedig több millió néző láthatta.
     
    A Pink Code hetedik alkalommal vesz részt aktívan a rendezvényen. 2015-ben a webshopon értékesítő tervezők közül válogattuk ki a résztvevőket, és egy saját bemutatóval kezdtük: ELI.B ruhák (Olaszország), Rose de Fontaine ruhák (Franciaország), Ozmonda kalapok (Budapest), Woody Ellen táskák (Belgium). Azt szerettük volna, hogy minél több tervezőt megismerjetek, ne csak képeken, de felvéve, a kifutón is lássátok a különleges kollekciókat.
     
    blog pink CubePhoto
    Fotó: CubePhoto
     
    Az olasz Elisabetta Pesce divattervező ruháit azóta már több üzletben is megtalálhatjátok. Együttműködésünk már 3 éve tart, a budapesti divatbemutatókat is már saját márkája, ELI.B néven mutatja be a nagyközönségnek.
    Aminek külön örülünk, hogy mindig új kiegészítőket használ, mindig Pink Code partnerekkel (ékszerek, táskák, hajdíszek tervezővel), és folyamatosan variáljuk a klasszikus vonalvezetésű ruhákat:
     
    2015-ben Ozmonda kalapokkal és Woody Ellen, pin-up stílusú táskáival láthattátok. (Fotó: Hormay Adrienne)
    2016-ban Carbickova tollas és virágos hajdíszekkel. (Fotó: Zsoccfotó)
    2017-ben Empico segítségével cseh kristályokkal díszítette a ruhát.
    2018-ban pedig már saját ELI.B táskáival szerepelt, amikre a ragyogó üvegkristályokat Prágában, az Empico teszi fel. (Fotó: Hadaghian István)
     
    fb
    Idén tavasszal öt olyan tervező bemutatóját láthattátok, akiknek a ruháit és kiegészítőit tőlünk is megrendelhetitek. 12-15 darabos, új kollekcióval léptek színpadra : TiCCi Rockabilly Clothing, ELI.B, Simonetta Sabo, Melynda Felting, Kinga Kovacs.
     
    Könnyed, nőies ruháihoz Kovács Kinga az Er-Sil Design gyöngyékszereket választotta, ezzel is hangsúlyozva a kollekció klasszikus irányvonalát.
     
    Budapest Fashion Week Pink Code

    A ruhákat és a kiegészítőket is megtalálhatjátok a pink-code.com webshopon. Jó nézelődést ! Találkozunk a következő Budapest Fashion Week-en.
     

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo