• Kreatív lakberendezés
    Írta : Endrédi Noémi
    Az Endrédi Design korábban Endrédi Antikvitás néven működött. Névváltásunkat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkozunk, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnénk elérni a magyar piacon: kézzel festett antik bútorainkon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet. A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félünk pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót.

    Filozófiánk, hogy szembemenjünk a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzük a kézzel készített bútorok szeretetét. Hisszük, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Célunk, hogy az általunk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját.

    154412 577090662306621 655581718 n

    A bútorok minőségéről, kivitelezésük tökéletességéről az olasz ICLA felületkezelő anyagok, festékek gondoskodnak, valamint azok a képző- és iparművészek, akik a bútorok díszítését végzik.

    Tevékenységünk unikuma azonban az, hogy teljesen egyedi igények megvalósításában is rendelkezésre állunk. Készséggel átkárpitozunk egy régi fotelt, puffot, egyedi díszítést adunk egy bortartónak, komódnak, vagy éppen egy, a vásárlónak kedves mintával, motívummal dekorálunk egy kiválasztott vagy hozott bútordarabot. Az igények egyeztetésében látványtervekkel segítünk.

    Nézz körül üzletünkben !


MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo