• Ready for Business divatbemutató
    Írta : Bita-Simon Erika

    A 2018-as tavaszi Budapest Fashion Week után újra együtt dolgozhattam Kinga Kováccsal egy igazán formabontó divatbemutató keretében szeptember 20-án.

    A női és férfi business és alkalmi szettekért a Kinga Kovacs ruhák, az Er-Sil Design ékszerek, a Valbona Leather táskák, és R.A.C.S. VIP nádból készült csokornyakkendői voltak a felelősök.

    Még a nyáron keresett meg Kinga, hogy mit szólnék egy újabb közös projekthez, ugyanis legújabb kollekciójához szeretne ékszereket, amely főként "business" jellegű darabokból áll majd. Természetesen azonnal igent mondtam. Kalandos hetek kezdődtek, rengeteget fűztem hímeztem (a ruhákhoz tervezett darabok mellett, tombolához és ajándék csomagokhoz is készítettem apróságokat), közben rendszeresen értekeztük arról, hogy állnak az előkészületek, hiszen Kinga ezúttal nem hagyományos kifutós bemutatóra gondolt, a ruhákat hétköznapi irodai környezetben szerette volna elhelyezni.

    Sok-sok ébren töltött éjszaka és Kinga alapos szervező munkájának köszönhetően végül összeállt a kép.

     

    A modellekkel az első ruha-ékszer-táska próbát szeptember 18-án tartottuk, így csütörtök délutánra "már csak" a tereprendezés, végső igazítások, vasalás és persze a koreográfia próbája maradt.

    Munkáinkból az egyik különteremben kiállítást rendeztünk be, a műsort koncert és tombola színesítette. Érdeklődőből nem volt hiány, teljesen megtelt a LaveCoworking Irodaház. A főszereplők természetesen Kinga kreációi voltak, de rengetegen megcsodálták az Er-Sil Design ékszereket, Rák Dominika, a Dorine / Hungarian Fashion and Lifestyle Blog egyik szerkesztője fel is próbálta néhány versenymunkámat. Nagyon sok elismerést kaptam és egy felejthetetlen élménnyel lettem ismét gazdagabb és sok kedves embert ismerhettem meg. Köszönöm Kingának még egyszer hogy ott lehettem!

    42352649 2112370942135194 220845985704706048 n


     

     


MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo